ערך מזוני של עשב הטף ERAGROSTIS TEF למעלי גירה יצרנים
מבחן זני תירס למספוא ארצי – 2018 – ואב גולן ודר' און רבינוביץ
ערך מזוני של עשב הטף Eragrostis tef למעלי גירה יצרנים
בחינת הזנה בתחמיץ תירס המעובד עי מכשיר SHREDLAGE בהשוואה למעוך קונבנציונאלי על ביצועי פרות חלב
בחינת תוכנה חדשה לתכנון מנת הפרות עי כרית נתונים ממאגר הנתונים של נעה
מבחן זני תירס למסופא ארצי – 2017 – הזנה ומספוא
יישום אלגוריתם להשלמת גנוטיפים של סמנים חסרים בשבבי דנ"א הישראלי ויישום בסלקציה גנומית
ייעול הזנת מעלי גרה על ידי על ידי שימוש בחיידקים רקומבננטים לפירוק דופן התא הצמחי במהלך הכנת התחמיץ
בחינת הקשר בין יעילות ניצולת המזון, אוכלוסיות החיידקים בכרס והגנטיקה של פרת החלב
לימוד הפנולוגיה ופיתוח אמצעים להפחתת נזקי זבלית הקמה
סקר חומרי לוואי להזנת הבקר בארץ: הרכב כימי, נעכלות ואורך חיי מדף
מבחן זני חיטה למספוא – חוות גד"ש גליל מערבי 2014
השפעת משך האחסון של תחמיצים על איכותם
השפעת תוספת של ספונינים וטנינים למנת מעלי גירה על ייצור מתאן ויעילות ניצול האנרגיה בכרס
השפעת תוספת פוליםנולים זיתים נטולת חרצנים לשיפור איכות החלב ובריאות במעלי גירה יצרניים
שימוש במוצרי קליפות רימונים להגברת יצור החלב ושיפור הרכבו בפרה הישראלית
שימוש בתחמיץ מורינגה אוליפרה כמרכיב בעל ערך מוסף מיוחד במנת חולבות
שיפור הנעכלות של ליגנוצלולוזות ממקור חד-פסיגי ודו-פסיגי בעזרת טיפולים כימיים וביולוגיים
איכות תחמיצי סורגום משקיים בארץ
השפעת ייצור והפרשת אפלטוקסין M1 בחלב בפרות גבוהות ונמוכות תנובה ללא נגיעות תוך עטינית
לימוד הפנולוגיה ופיתוח אמצעים להפחתת נזקי זבלית הקמה
השפעת הpH בכרס על יצרנות ויעילות יצור חלב
גידול סורגום ותירס דו-תכליתיים בארץ – בדיקת ערך הגרעינים והמספוא לפיטום עגלים ולהזנת מעלי גירה
קביעת השפעת העתקת תחמיצים על איכותם
ממשק הזנה אופטימלי לרובוט חליבה בישראל
השפעת הגמעה קולוסטרום ראשון ושני באמצעות זונדה לעומת יניקה מפטמה על מדדי בריאות וייצור
דוח מסכם מבחנים ארציים של גידולי קיץ למספוא שנת 2011
זיהוי מהיר של שלב התפתחות גרעיני חמשת מיני דגן בהקשר להכנת תחמיץ כשר לפסח
יישום זבל רפת נוזלי בגידולי שדה – בחינת ההיבטים האגרונומיים והסביבתיים
השינויים הכימיים והתזונתיים שחלים בעת חשיפת תחמיצים לאוויר
גורמים פיזיולוגיים ותזונתיים המביאים לבקרת מסלולים מטבוליים בעטין לסינתיזה של חלבון, שומן ולקטוז
מבחנים ארציים של גידולי קיץ למספוא שנת 2010
הגדלת ריכוז הסלניום בחלב ע"י מניפולציות תזונתיות
החלבון המטאבולי במוצרי לוואי תורמי חלבון במנות המבוססות על תחמיצים
מבחנים ארציים של גידולי קיץ למספוא שנת 2009
השפעת ההשקיה בקולחים על הערך התזונתי ועל תכולת המינרלים בצמחי מספוא
מבחן ארצי של זני חיטה למספוא 870-1545-10
מבחן ארצי של זני חיטה למספוא תכנית מס. 870-0766-09
הדברת עשבים במספוא תכנית מחקר 132-1331-2009
דוח שימוש בגפת זית מטופלת באמוניה ופטריית העובש הלבנה כמקור לחלבון זול במנות פיטום
השפעת ריכוזיות ונפחיות המנה על היצור ויעילות הפיטום בעגלים מרפת החלב – דוח סופי
מעקב אחר השינויים החלים בהעלאת הגרה של פרות חלב בעזרת מערכת הי-תג של SCR
בחינת ממשק הזנה מומלץ ברפת עם חליבה רובוטית
כושר ייצור ויעילות ניצול מים בסורגום למספוא
השפעת תוספי תחמיץ לירק חיטה, על הרכב כימי ונעכלות, פרופיל החמצה ועמידות
נספח תוצאות למחקר השפעת הזנה ברמות שונות של חלבון על ביצועי פרות חלב
נספח תוצאות למחקר השפעת מנה עשירה בגלוטן פיד לעומת DDG על ביצועי פרות חלב
השפעת אמצעים תזונתיים על שיפור משק החלבון והאנרגיה בפרות חשופות לחום
בחינת יישום זבל רפתות לא מטופל בגידולי שדה
דוח שנתי (2007) למחקר על הביולוגיה של אתריגונה
השפעת מי לקטוז על ביצועי פרות חלב
בחינת פוטנציאל צמח העולש לשמש כמספוא לבקר בישראל
השפעת דרגת הגריסה של גרעיני תירס על ייצור החלב והרכבו בפרות חלב
סיכום ביניים – מבחני זני חיטה למספוא בעונת גידול 2005-6
ביצועי פרות חלב שניזונו במנות המכילות חציר או תחמיץ חיטה מאותו שדה, זן ומועד קציר
מבחן זני קטניות למספוא ושילוב ביניהם, שפלת השומרון (מענית) 2006/7
"בחינת אסטרטגיות שונות להזנת פרות חלב"
השפעת הזנה ברמות שונות של חלבון על ביצועי פרות חלב
מבחן זני תירס למספוא ולגרגרים, עכו 2008
"בחינת שתי מנות לפרות גבוהות תנובה הנבדלות במקור צמח החיטה, שחת לעומת תחמיץ, על מדדי היצור".
מבחן זני תירס למספוא ולגרגרים, עכו 2007
השפעת מנה עשירה בגלוטן פיד לעומת DDG על ביצועי פרות חלב
דו"ח מחקר ל 2006 המוגש למועצה לענף החלב בישראל
השפעת משטר ההגמעה על הרכב הגופה ובלוטת החלב של עגלות לתחלופה ב-60 יום
השפעת רמות חלבון על מדדי פוריות בעדר הבקר לחלב
יחסי גומלין בין תרביות חיידקי חומצת חלב לתחמיצים וחיידקי כרס והשפעתם על שיפור ביצועי מעלי גירה
בחינת האפקט של תוספת קרוטן למנה כולית של חולבות על רכוז החל"צ בחלב
הנעכלות של תחמיצי חטה, שיבולת שועל ותירס צפוף שנקצרו בשלב הפריחה
השפעת מקור הפחמימות שבמנה על הרכב חומצות השומן של החלב כאשר מקור חומצות השומן בפולי סויה משוחלים
פיתוח אמצעים להקטנת נזקי חדקוניות בגידולי קטניות למספוא וזרעים
הערך התזונתי של חומרי לוואי עתירי דופן תא ראשוני
בחינת הערך התזונתי עבור בקר חלב של תחמיצי סורגום חדשים מזנים חצי-ננסיים עמידים לרביצה שפותחו בישראל
ניטראט – הימצאותו בצמחי מספוא בארץ בחורף 2000, והפוטנציאל לגרימת נזק בבקר לחלב
גורמים המשפיעים על ריכוז האוריאה בחלב (אב"ח) ובחינת קשר בין ריכוז האב"ח לבין התעברות
השפעה על חלבון החלב: גישה פרטנית בהתייחסות לדינמיקת השתנות ריכוזו לאורך התחלובה
השפעת שיעור החומר היבש של הבליל על צריכת המזון, צריכת המים ומדדי היצור בפרות גבוהות תנובה
הרכב ונעכלות ירק זון שגדל על שני מקורות שונים של מי קולחים בערבה; ניסוי בשדות מסחריים
דו"ח שנה שלישית (2005) של תוכנית מחקר 362-0070
השפעת מקורות הסיב על צריכת המזון של עגלות הרות
דו"ח מסכם תלת שנתי – לפרויקט מספר 362-0062
פיתוח שיטות להתמודדות עם זבוב האתריגונה הגורם לנזקים כבדים בסורגום