up למעלה

מתכונים

קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי   חומרים 1/2 ק”ג קישואים קטנטנים + פרחי קישואים 200 גרם
קרא עוד
סירות חצילים עם קשקבל כבשים

סירות חצילים עם קשקבל כבשים

חומרים 3 חצילים בלאדים קלים ומבריקים  150-200 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת דק  3 כפות בזיליקום
קרא עוד
ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי

ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 2\1 ק”ג אורז ארבוריו שטוף ומיובש 150 גרם גבינת פקורינו
קרא עוד
ארטישוק בפקורינו כבשים

ארטישוק בפקורינו כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 4 ארטישוקים יפים 100-150 גרם גבינת
קרא עוד
עלי מנגולד ממלואים בפטה כבשים

עלי מנגולד ממלואים בפטה כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 גוש פטה כבשים 3
קרא עוד
ברוקולי בקרם רוקפור כבשים חם וערמונים

ברוקולי בקרם רוקפור כבשים חם וערמונים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים 150 גרם גבינת רוקפור כבשים מגורדת
קרא עוד
Accessibility
סגור