למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
מחלקות המועצה, עיקרי עיסוקן
מפת הרפתות, הדירים והמחלבות
רשימת טלפונים – מועצת החלב
קול קורא ליצרנים חדשים – בקר / עיזים / כבשים
ראיונות
מכרזים
צור קשר
חלב צעיר
אוכלים בכיף
פעילויות ומערכים
משקים תיירותיים
שעת סיפור
סיפורי המשקים
ערוץ היו-טיוב שלנו
קרנות מחקר
מידע מדעי על תזונה ובריאות
פרסומי מועצת החלב
סקירת מחקרים
חלב ומוצריו
רכיבים תזונתיים
חלב לכל גיל
בריאות העצם
חלב וספורט
מיתוסים נפוצים
אתר מקצועי לאנשי המקצוע
מאמרים על חלב
מידעונים
מחקרים
מתכונים
English
לאתר מועצת החלב
הכל על חלב
מתכונים
עמוד 2
קטגוריות
מוצרי חלב וממרחים
סלטים ונשנושים
כריכים
מרקים
מאפים ופסטה
משקאות חלב
מתוקים
אירוח חלבי
מתכוני ילדים
ארוחות עשר
סנן לפי תגיות:
קל להכנה
פיצה
גלידה
בלינצ'ס
עוגת גבינה
שבועות
מתכון
חלבון
בראנץ'
אירוח חלבי
שקשוקה
מועצת החלב
אורח חיים בריא
אורח חיים בריא לילדים
בריאות
תזונה נכונה
טיפים לאורח חיים בריא
תזונה נכונה לילדים
גבינה
חלב
סידן
מתכונים
חבושים וגבינת פקורינו כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 4-6 חבושים בשלים גוש של 400 גרם גבינת פקורינו כבשים 2 עד
קרא עוד
סופגניות תפו"א עם קשקבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 3 צנונים בינוניים קלופים 4 ביצים אורגניות טריות 1 גוש
קרא עוד
אגסים צלויים בקשקבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 אגסים בינוניים בשלים חצי כוס אגוזי פקאן קלויים 150
קרא עוד
עוגיות פקורינו כבשים וקינואה
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים כוס וחצי קמח לבן אורגני 1 כוס גבינת פקורינו כבשים
קרא עוד
פירה תפוחי אדמה חדשים בקצ'קבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 קילוגרם תפ"א חדשים שיצאו מהאדמה
קרא עוד
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית
מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2 ק"ג קמח 300 גר' מים קרירים 150 גר' תפוח אדמה מאודה מקורר
קרא עוד
» קודם
1
2
3
4
…
28
הבא »
סגור
גודל פונט
A-
A+
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה