up למעלה

מתכונים

עלי מנגולד ממלואים בפטה כבשים

עלי מנגולד ממלואים בפטה כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 גוש פטה כבשים 3
קרא עוד
ברוקולי בקרם רוקפור כבשים חם וערמונים

ברוקולי בקרם רוקפור כבשים חם וערמונים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים 150 גרם גבינת רוקפור כבשים מגורדת
קרא עוד
בטטה עם פקורינו כבשים

בטטה עם פקורינו כבשים

מאת ארז קומורובסקי חומרים 4 בטטות בינוניות 200 גרם גבינת פקורינו כבשים פלפל לבן גרוס 4
קרא עוד
פטוצ'יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

פטוצ'יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 חבילת פטוציני 1 אגודת
קרא עוד
ספגטי רוקפור כבשים וכרובית

ספגטי רוקפור כבשים וכרובית

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 1 חבילה ספגטי 1 כרובית קטנה 1 בצל קצוץ דק
קרא עוד
סלט תפוחי גולדן מוקפצים עלי רוקט וגבינה בולגרית כבשים

סלט תפוחי גולדן מוקפצים עלי רוקט וגבינה בולגרית כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 4 תפוחי גולדן דלישס בשלים
קרא עוד
Accessibility
סגור