up למעלה

מתכונים

מרק עדשים כתומות וגבינת קצ’קבל כבשים

מרק עדשים כתומות וגבינת קצ’קבל כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 0.5 קג’ עדשים כתומות. 1.5 ליטר ציר ירקות שורש חם 4-5
קרא עוד
מרק יוגורט כבשים וחצילים

מרק יוגורט כבשים וחצילים

מאת ארז קומורובסקי   חומרים 1 ליטר יוגורט כבשים סמיך 2 חצילים בלאדי קלויים וקלופים
קרא עוד
גבינת פטה כבשים אמיתית עם טפנאד משמשים

גבינת פטה כבשים אמיתית עם טפנאד משמשים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 250 גר’ גבינת פטה כבשים אמיתית 200 גר’ משמשים מיובשים 6-7 כפות
קרא עוד
פוקאצ’ינה ערמונים וגבינת פטה כבשים אמיתית

פוקאצ’ינה ערמונים וגבינת פטה כבשים אמיתית

מאת ארז קומורובסקי   חומרים לבצק 1 ק”ג קמח 1/2 ק”ג ערמונים מבושלים וקלופים 700 גר’ מים קרירים
קרא עוד
צימוקים ופיסטוקים עם גבינת פטה כבשים אמיתית

צימוקים ופיסטוקים עם גבינת פטה כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 300 גר’ גוש גבינת פטה כבשים אמיתית 1 כוס צימוקים
קרא עוד
אריסה פלפלים אדומים וגבינת פטה כבשים אמיתית

אריסה פלפלים אדומים וגבינת פטה כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 200-250 גר’ גוש גבינת פטה כבשים אמיתית 8 פלפלים אדומים עסיסיים
קרא עוד
Accessibility
סגור