up למעלה

מאפים ופסטה

פטוצ’יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

פטוצ’יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 חבילת פטוציני 1 אגודת
קרא עוד
ספגטי רוקפור כבשים וכרובית

ספגטי רוקפור כבשים וכרובית

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 1 חבילה ספגטי 1 כרובית קטנה 1 בצל קצוץ דק
קרא עוד
פוקאצ’ינה ערמונים וגבינת פטה כבשים אמיתית

פוקאצ’ינה ערמונים וגבינת פטה כבשים אמיתית

מאת ארז קומורובסקי   חומרים לבצק 1 ק”ג קמח 1/2 ק”ג ערמונים מבושלים וקלופים 700 גר’ מים קרירים
קרא עוד
פשטידת קישואים עם גבינות צאן

פשטידת קישואים עם גבינות צאן

המתכון של מחלבת הנוקד בגילון מצרכים 7 קישואים קלופים ומגוררים גס 4 בצלים קצוצים 2\1
קרא עוד
מקלוני קשקבל כבשים ושומשום

מקלוני קשקבל כבשים ושומשום

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה   חומרים 3 כוסות קמח אורגני לבן 4 כפות
קרא עוד
לחם מנגולד וקצ’קבל כבשים

לחם מנגולד וקצ’קבל כבשים

מאת ארז קומורובסקי, טבח ואופה חומרים 2 כוסות קמח מלא מנופה3 כוסות קמח לבן מנופה2\1
קרא עוד
Accessibility
סגור