up למעלה

מאפים ופסטה

עוגיות פקורינו כבשים וקינואה

עוגיות פקורינו כבשים וקינואה

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים כוס וחצי קמח לבן אורגני 1 כוס גבינת פקורינו כבשים
קרא עוד
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2 ק”ג קמח 300  גר’ מים קרירים 150 גר’ תפוח אדמה מאודה מקורר
קרא עוד
פטוצ’יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

פטוצ’יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 חבילת פטוציני 1 אגודת
קרא עוד
ספגטי רוקפור כבשים וכרובית

ספגטי רוקפור כבשים וכרובית

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 1 חבילה ספגטי 1 כרובית קטנה 1 בצל קצוץ דק
קרא עוד
פוקאצ’ינה ערמונים וגבינת פטה כבשים אמיתית

פוקאצ’ינה ערמונים וגבינת פטה כבשים אמיתית

מאת ארז קומורובסקי   חומרים לבצק 1 ק”ג קמח 1/2 ק”ג ערמונים מבושלים וקלופים 700 גר’ מים קרירים
קרא עוד
פשטידת קישואים עם גבינות צאן

פשטידת קישואים עם גבינות צאן

המתכון של מחלבת הנוקד בגילון מצרכים 7 קישואים קלופים ומגוררים גס 4 בצלים קצוצים 2\1
קרא עוד
Accessibility
סגור