up למעלה

מאפים ופסטה

פטוצ’יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

פטוצ’יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 חבילת פטוציני 1 אגודת
קרא עוד
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2 ק”ג קמח 300  גר’ מים קרירים 150 גר’ תפוח אדמה מאודה מקורר
קרא עוד
עוגיות פקורינו כבשים וקינואה

עוגיות פקורינו כבשים וקינואה

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים כוס וחצי קמח לבן אורגני 1 כוס גבינת פקורינו כבשים
קרא עוד
Accessibility
סגור