אופן הכנה
1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף נוקשה.
2. טורפים את החלמונים עם הקמח, החלב, המלח והפלפל, רצוי במטרפה חשמלית קטנה, למניעת גושים.
3. מקפלים בעדינות את תערובת החלמונים לתוך החלבונים, ומוסיפים את הגבינות המגוררות.
4. מחממים את השמן במחבת רחבה וכבדה, וכשהשמן חם מאוד שוטחים את העיסה בעדינות על המחבת ומנמיכים מעט את הלהבה. מכסים את המחבת 5 דקות, מסירים את המכסה ומבשלים 5 דקות נוספות. הופכים, משמנים מעט את המחבת ומבשלים כ- 3 דקות נוספות.
5. הופכים לתוך צלחת רחבה, כך שהתחתית השחומה כלפי מעלה. בוזקים אבקת סוכר ומגישים מיד. |