up למעלה

גלידת פקאן מושחתת

רכיבים

חצי כוס חלב, מיכל שמנת מתוקה, רבע כוס סוכר, 2 חלמוני ביצה, כף פקאן טחון.

איך מכינים?
בסיר על אש נמוכה מחממים את החלב והסוכרעד שהסוכר מתמוסס לגמרי (להיזהר לא לשרוף את החלב), ומקררים לטמפרטורת החדר.מקציפים בקערה את החלמון, ומוסיפים את החלב והסוכר בקצב איטי תוך כדי הקצפה ועד קבלת מרקם אחיד.מוסיפים לתערובת את השמנת המתוקה ותוך כדי ממשיכים להקציף.מוסיפים את הפקאן, ומערבבים בעדינות.מעבירים את כל התערובת תהליך של בחישה והקפאה.אמנם לא מדובר במתכון מרזה אבל הוא פשוט מעולה אם בא לכם להתפנק עם גלידת שחיתות…