מצרכים
חבילת אטריות דקות (400 גרם)
גביע גבינה לבנה 5%
גביע קוטג' 5%
100 גרם גבינה מלוחה או בולגרית מפוררת
3 ביצים
(מלח ופלפל לפי הטעם)
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות בהתאם להוראות על האריזה, מסננים ומקררים לטמפרטורת החדר.
מערבבים את האטריות יחד עם הגבינות והביצים.
ניתן לאפות בתבנית מלבנית או בתבנית שקעים (24 פשטידות קטנות).
אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה (זמן האפייה תלוי בתבנית והוא נע בין 30 ל-60 דקות).
ערכים תזונתיים למתכון
קלוריות – 96, חלבון – 6, פחמימות – 13, שומן – 2, סידן- 40