אופן הכנה
1. יוצקים את החלב ואת השמנת לסיר גדול ומביאים לידי רתיחה.
2. חותכים את השוקולד לפיסות קטנות ושמים בבלנדר בתוספת הביצים, הסוכר והמלח.
3. יוצקים מעל הכל את החלב ואת השמנת החמים ומערבלים דקה אחת במהירות נמוכה.
4. יוצקים לתוך ספלונים קטנים: של קפה טורקי, של אספרסו או לתוך הספלונים הנדירים בעלי המכסים המיוחדים, העשויים פורצלן דק ונקראים, POTS DE CREME.
5. מצננים שעתיים לפחות.
6. מקציפים את השמנת. מערבבים לתוכה את הסוכר ואת הקפה ומזליפים אותה לעיטור הספלונים. |