up למעלה

תרד טורקי עם בולגרית כבשים וערמונים

מאת השף ארז קומורובסקי

חומרים:

0.5 קילוגרם תרד טורקי רענן (אפשר להשיג- ואם לא אפשר להשתמש בתרד רגיל)

200 גר' גבינה בולגרית כבשים אמיתית

0.5 קילוגרם ערמונים

פלפל לבן גרוס טרי

קורט מוסקט מגורד טרי

אופן ההכנה:

שוטפים את התרד ומוציאים את הגבעולים הגדולים.

משרים את הערמונים מספר שעות , חורצים בהם חרך קטן בעזרת סכין קטנה, ומבשלים במים כחצי שעה עד שיתרככו.

מקלפים את הערמונים היטב כשהם עדיין חמים וקוצצים גס.

מאדים בסיר שטוח את הכרישה הקצוצה דק בשמן זית מספר דקות עד שהיא שקופה.

מוסיפים את עלי התרד ומאדים מספר דקות עד שיתרככו. מתבלים במוסקט, פלפל ומלח ים גס. הזהרו לא להמליח את התרד יתר על המידה שכן הבולגרית עצמה מלוחה דיה.

מוציאים את התרד לצלחת הגשה.

מפזרים את הערמונים הקצוצים ומפוררים מעל את הבולגרית המגוררת.

מעדן!