up למעלה

סירות חצילים עם קשקבל כבשים

חומרים

3 חצילים בלאדים קלים ומבריקים
 150-200 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת דק
 3 כפות בזיליקום קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק
2-3 עגבניות בשלות
2\1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
3\1 כוס שמן זית סורי
מלח ים גס לפי הטעם

אופן ההכנה

חוצים את החצילים לאורכם, מטפטפים שמן זית בנדיבות ובוזקים מלח ים גס.
אופים בתנור חם מאוד, 250 מעלות, על תבנית אפייה כ-10 דקות או עד שהחצילים מתרככים קמעה.
מוציאים מהתנור ובעזרת סכין חורצים את בשר החציל מבלי לקרוע את הקליפה.
מועכים ביד את העגבניות ומטפטפים את לשדן על החצילים.
מפזרים מעל את הפלפל החריף הקצוץ וזיתי הקלמטה המגולענים.
מפזרים את גבינת קשקבל הכבשים המגורדת מלמעלה וממשיכים לאפות כ-15 דקות נוספות בתנור החם.

מגישים מייד.

Accessibility
סגור