up למעלה

חמאה ירוקה

חמאה רכה על פרוסת לחם טרי או קלוי, קרקר טבעי או מתובל…
תענוג לחיך חמאה מתובלת תוצרת בית
מצרכים
100 גרם חמאה
6-8 עלי תרד
1 כפית פטרוסלינון קצוץ
1 כפית שמיר קצוץ
1 כפית בצל ירוק קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1. מבשלים את התרד, הפטרוסלינון, השמיר והבצל במים רותחים, 5 דקות.
2. מסננים וסוחטים היטב.
3. מעבירים את הירק המבושל דרך מסננת רשת או לרסק בבלנדר.
4. מערבבים עם החמאה לתערובת אחידה ותובלים לפי הטעם.
5. מצננים במקרר עד ההגשה.
6. מגישים עם דגים, ירקות או ביצים.