up למעלה

מיטבל גבינת שמנת, חלב ועירית

תוצרת בית, בדיוק לפי טעמכם..הכנת מיטבל גבינה לבנה או גבינת שמנת שהופך כל ארוחה לחגיגה

מצרכים

200 גרם גבינת שמנת
1 כוס חלב
קורט מלח
מעט פלפל טרי, גרוס
1 כוס מלאה עירית בצלית קצוצה

אופן הכנה
ניתן להכנה בשתי דרכים:

אם ממהרים – מערבבים גבינה, חלב ומלח במעבד מזון ואז מוסיפים את העירית והפלפל לערבול קצר מאוד (כדי שהמעבד לא יטחן אותה).
אם יש קצת זמן להשקעה- מוותרים על החלב, יוצרים כדורים מגבינת השמנת ומגלגלים כל אחד מהם בהרבה עירית קצוצה בזוקה במעט פלפל גרוס. מניחים על מגש עץ.

נירה רוסו
Accessibility
סגור