up למעלה

מתכונים

ארטישוק בפקורינו כבשים

ארטישוק בפקורינו כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 4 ארטישוקים יפים 100-150 גרם גבינת
קרא עוד
ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי

ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 2\1 ק”ג אורז ארבוריו שטוף ומיובש 150 גרם גבינת פקורינו
קרא עוד
סירות חצילים עם קשקבל כבשים

סירות חצילים עם קשקבל כבשים

חומרים 3 חצילים בלאדים קלים ומבריקים  150-200 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת דק  3 כפות בזיליקום
קרא עוד
קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי   חומרים 1/2 ק”ג קישואים קטנטנים + פרחי קישואים 200 גרם
קרא עוד
תירסים קלויים בגריל עם ראייטה יוגורט כבשים

תירסים קלויים בגריל עם ראייטה יוגורט כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 קלחי תירסים מתוקים 75 גרם חמאת כבשים 200 גרם
קרא עוד
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2 ק”ג קמח 300  גר’ מים קרירים 150 גר’ תפוח אדמה מאודה מקורר
קרא עוד
Accessibility
סגור