up למעלה

צימוקים ופיסטוקים עם גבינת פטה כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי

חומרים
300 גר' גוש גבינת פטה כבשים אמיתית
1 כוס צימוקים בהירים
1 כוס יין לבן יבש
שמן זית לפי הטעם
1/2 כוס פיסטוקים קלויים במחבת עם שמן זית
1 ענף טימין
אופן ההכנה
מבשלים את הצימוקים ביין לבן עם ענף הטימין עד שהם מתנפחים.
מסננים ושופכים מעל גוש גבינת הפטה.
מפזרים את הפיסטוקים הקלויים ומטפטפים שמן זית בנדיבות.

מתאים להגשה עם לחם כפרי משאור.