up למעלה

ממרח גבינה ועגבניות מיובשות

 גבינה לבנה למריחה בתוספת עגבניות מיובשות משדרגת כל כריך.
ההכנה פשוטה והממרח נפלא
מצרכים

1 כוס עגבניות מיובשות
1 כוס מים
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
200 גרם גבינת שמנת

אופן הכנה

1. שמים את העגבניות בסיר, מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים 10 דקות.

2. טוחנים את העגבניות במעבד מזון יחד עם 1/2 כוס ממי הבישול (שופכים את המים שנשארו). מחזירים לסיר.

3. מוסיפים את הסוכר. מבשלים 20 דקות לכעין מרקחת. ממליחים מעט.

4. מצננים לטמפרטורת החדר. מערבבים בכעין אפקט `שיש` עם גבינה. מצננים ומגישים עם קרקרים.