up למעלה

גבינת פטה כבשים אמיתית עם טפנאד משמשים

מאת השף ארז קומורובסקי

חומרים

250 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית

200 גר' משמשים מיובשים

6-7 כפות שמן זית עדין

מעט עלי טימין

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

1-2 כפות דבש פרחי בר

 

אופן ההכנה

קוצצים דק דק את המשמשים ומערבבים עם שמן הזית. אם אתם לא חוששים משמן זית מטעמי השמנה- אפשר להוסיף עוד שמן זית שהמשמשים יישתו אותו בשמחה. מערבבים עם הדבש, הפלפל הלבן ועלי הטימין. מגישים את גוש גבינת הפטה עם טפנאד המשמשים שהכנתם מעליו. מומלץ עם לחם אגוזים חם.