מאת השף ארז קומורובסקי
חומרים
6 קלחי תירסים מתוקים
75 גרם חמאת כבשים
200 גרם יוגורט כבשים
1 פלפל אדום חריף
חופן עלי כוסברה
1 כף ג'ינג'ר מגורד
חופן עלי נענע
4 שיני שום כתושות
1 כף דבש
מלח גרוס
אופן ההכנה
קולים את התירסים על גריל פחמים עם מעט חמאת כבשים.
מתבלים במלח דק תוך כדי צלייה. נזהרים לא לשרוף את הקלחים.
קוצצים את עלי הכוסברה והנענע ומערבבים עם היוגורט, השום הכתוש, הדבש והפלפל האדום החריף. מתבנים במלח.
בעזרת סכין גדולה מורידים את גרגרי התירס מהקלחים, שמים בקערה קטנה. יוצקים מעל את רוטב היוגורט שהכנתם ואוכלים סתם כך או מגישים ליד דג בגריל.