up למעלה

ברוקולי בקרם רוקפור כבשים חם וערמונים

מאת השף ארז קומורובסקי


חומרים

2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים

150 גרם גבינת רוקפור כבשים מגורדת דק

1 קופסת שמנת מתוקה 38%

1 כף ברנדי

15 ערמונים

3 כפות שמן זית

מלח ים גס

פלפל לבן

אופן ההכנה

צולים את הערמונים עד שיפתחו. קולפים וחותכים לפרוסות דקות.

מאדים את פרחי הברוקולי בכלי אידוי מספר דקות, ובינתיים מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן.

מוסיפים את גבינת רוקפור הכבשים המגורדת ומבשלים על אש קטנה עד שהגבינה נמסה לגמרי והרוטב מסמיך.

מוסיפים את פרוסות הערמונים, הברנדי, המלח והפלפל הלבן, ומבשלים למשך דקה-שתיים. מורידים מהאש ושופכים על פרחי הברוקולי המאודים. מגישים מיד