(כ-20 יחידות)
מוצרים
100 גר' חמאה רכה
3 כפות יוגורט / לבן
3 כפות גבינה לבנה 9%
3 כפות גבינה בולגרית מגורדת
3 כפות גבינה צהובה מגורדת
כ -1/2 1 כוסות קמח תופח
מעט קצח לזרייה/ שומשום
הכנה
לתוך קערה גדולה מכניסים את החמאה + היוגורט + הגבינה הלבנה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית + הגבינה הצהובה ומערבבים.
מוסיפים את כל כמות הקמח ולשים לבצק רך.
טובלים את הידיים בקמח ומגלגלים מהבצק כ-20 כדורים, בגודל הרצוי לכם.
מניחים על מגש עם נייר אפייה.
זורים את הקמח מעל הכדורים.
אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות (עד להזהבה).
טיפ בריא
צריכת סידן נאותה היא הבסיס החשוב ביותר לבריאות העצמות וחוזקן.