הנחיות התזונה האמריקניות של משרד החקלאות האמריקאי, המתעדכנות אחת לחמש שנים, פורסמו ביום 29 לדצמבר 2020. מרבית ההמלצות התזונתיות בדו"ח החדש ידועות ומוכרות – הן מתייחסות לדפוסי תזונה בריאים במקום למזונות ספציפיים, וממליצות על צריכת מגוון ירקות, פירות, דגנים (שלפחות חצי מהם מלאים), מוצרי חלב ועל מגוון מזונות עשירים בחלבון. בהמלצות מוזכרים מוצרי החלב כמה פעמים כמזון צפוף ברכיבי תזונה חיוניים המשתלבים היטב בכל דפוסי התזונה הבריאים.
קראו בהרחבה על ההמלצות הכלליות, על החידוש בהנחיות לעומת השנים הקודמות, על חלב ומוצריו בהמלצות, ועל השוואה להמלצות ישראליות בכתבה המלאה