up למעלה

סלטים ונשנושים

קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי   חומרים 1/2 ק”ג קישואים קטנטנים + פרחי קישואים 200 גרם
קרא עוד
ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי

ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 2\1 ק”ג אורז ארבוריו שטוף ומיובש 150 גרם גבינת פקורינו
קרא עוד
ארטישוק בפקורינו כבשים

ארטישוק בפקורינו כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 4 ארטישוקים יפים 100-150 גרם גבינת
קרא עוד
סלט תפוחי גולדן מוקפצים עלי רוקט וגבינה בולגרית כבשים

סלט תפוחי גולדן מוקפצים עלי רוקט וגבינה בולגרית כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 4 תפוחי גולדן דלישס בשלים
קרא עוד
סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשים אמיתית

סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 150 גר’ גבינת פטה כבשים אמיתית 8 שורשי פטרוזיליה שמנמנים ועסיסיים-
קרא עוד
סלט ארטישוק חי עם גבינת פטה כבשים אמיתית

סלט ארטישוק חי עם גבינת פטה כבשים אמיתית

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 ארטישוקים  צעירים וטריים 150 גר’ גבינת פטה כבשים אמיתית (לא פטינה
קרא עוד
Accessibility
סגור