up למעלה

מרקים

מרק עדשים כתומות וגבינת קצ’קבל כבשים

מרק עדשים כתומות וגבינת קצ’קבל כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 0.5 קג’ עדשים כתומות. 1.5 ליטר ציר ירקות שורש חם 4-5
קרא עוד
מרק יוגורט כבשים וחצילים

מרק יוגורט כבשים וחצילים

מאת ארז קומורובסקי   חומרים 1 ליטר יוגורט כבשים סמיך 2 חצילים בלאדי קלויים וקלופים
קרא עוד
מרק אפונה ונענע

מרק אפונה ונענע

הצבע הירוק מהירקות והצבע הלבן ממוצרי החלב…הנאה לעיניים
קרא עוד
נזיד חורפי של תירס, תפודים וכמון

נזיד חורפי של תירס, תפודים וכמון

מתכון של השף מייקל רומנו מניו-יורק
קרא עוד
מרק קרם ארטישוק בשמנת וגבינת קשקבל

מרק קרם ארטישוק בשמנת וגבינת קשקבל

גבינת קשקבל, שמנת וארטישוק…כל כך טעים והכל בצלחת אחת…פשוט מושלם.
קרא עוד
מרק כרישה ותפוחי אדמה

מרק כרישה ותפוחי אדמה

פשוט, טעים וחמים
קרא עוד
Accessibility
סגור