up למעלה

אירוח חלבי

אגסים צלויים בקשקבל כבשים

אגסים צלויים בקשקבל כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 אגסים בינוניים בשלים חצי כוס אגוזי פקאן קלויים 150
קרא עוד
עוגיות פקורינו כבשים וקינואה

עוגיות פקורינו כבשים וקינואה

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים כוס וחצי קמח לבן אורגני 1 כוס גבינת פקורינו כבשים
קרא עוד
פירה תפוחי אדמה חדשים בקצ’קבל כבשים

פירה תפוחי אדמה חדשים בקצ’קבל כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים 1 קילוגרם תפ”א חדשים שיצאו מהאדמה
קרא עוד
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית

מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2 ק”ג קמח 300  גר’ מים קרירים 150 גר’ תפוח אדמה מאודה מקורר
קרא עוד
תירסים קלויים בגריל עם ראייטה יוגורט כבשים

תירסים קלויים בגריל עם ראייטה יוגורט כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 קלחי תירסים מתוקים 75 גרם חמאת כבשים 200 גרם
קרא עוד
קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי   חומרים 1/2 ק”ג קישואים קטנטנים + פרחי קישואים 200 גרם
קרא עוד
Accessibility
סגור