up למעלה

קרפאצ'ו קישואונים וגבינת פטה כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי
 
חומרים
1/2 ק"ג קישואים קטנטנים + פרחי קישואים
200 גרם גבינת פטה כבשים
1 כף עלי טראגון טריים
1-2 לימונים בשלים סחוטים טרי
1 כפית מחוקה זרעי כמון קלויים
שמן זית סורי בנדיבות
גרגרי פלפל לבן
מלח ים גס
 
אופן ההכנה

כותשים את זרעי הכמון הקלויים במכתש/עלי עם גרגירי הפלפל הלבן.

חותכים את פטוטרות הקישואים, שוטפים ומיבשים.

חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות דקיקות ביותר.

מסדרים על צלחת הגשה ובוזקים מעליהם את המלח הגס.

מטפטפים מיץ לימון על כל פרוסה.

מפוררים את גבינת הפטה מעליהם, מוסיפים את עלי הטראגון.

בוזקים את תערובת הכמון והפלפל הלבן ויוצקים שמן זית בנדיבות.

אם אתם משיגים פרחי קישואים פזרו את עלי הכותרת הצהובים–כתומים הללו, זה יוסיף המון לאיך שהקרפאצ'ו הזה נראה ומרגיש.
שווה את המאמץ בלהשיג.