מתכון לפנקייקים בתופסת תותים וקצפת. פשוט, קל ונוח והכי חשוב טעים! מושלם לארוחת עשר נחמדה וקלה.
מרכיבים
כוס קמח תופח
1 כף אבקת אפייה
1 כף סוכר
1/2 כפית מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות שמן
10 תותים חתוכים 1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
יש לערבב את כל המוצרים לבלילה אחידה.
לשמן ולחמם מחבת על אש נמוכה, ליצוק את הבלילה בעזרת מצקת ישירות למחבת,
ממתינים עד שמופיעים בועות בצד העליון ואז מפזרים מעליו את התותים, מחכים כמה שניות והופכים את הפנקייק לטיגון בצד השני.אחרי שכל הפנקייקים מוכנים, מקציפים את מיכל השמנת המתוקה לקצפת אחידה ויציבה.
ומוסיפים כמות נכבדת מעל כל פנקייק.בתאבון !!