up למעלה

עוגיות פקורינו כבשים וקינואה

מאת השף ארז קומורובסקי
חומרים
כוס וחצי קמח לבן אורגני
1 כוס גבינת פקורינו כבשים מגורדת
כף מלח
100 גרם חמאה
קינואה לציפוי
חלבון להברשה
אופן ההכנה
במעבד מזון שמים חמאה, קמח ומלח. מעבדים קלות ומוסיפים את גבינת הפקורינו המגורדת.
צרים נקניקים בקוטר 2 ס"מ ומניחים מכוסה בניילון נצמד במקרר לשעה.
מברישים בחלבון בעזרת מברשת נקייה ומצפים בקינואה.
פורסים את הנקניקים לדיסקיות בעובי 2\1 סנטימטר.

מסדרים על מגשי אפייה מכוסים בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות או עד להזהבה קלה.