למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
בטחון מזון
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
מחלקות המועצה, עיקרי עיסוקן
מפת הרפתות, הדירים והמחלבות
רשימת טלפונים – מועצת החלב
קול קורא ליצרנים חדשים – בקר / עיזים / כבשים
מכרזים
זוכרים
צור קשר
חלב לכל המשפחה
אוכלים בכיף
משקים תיירותיים
פעילויות ומערכים
סיפורי המשקים
שעת סיפור
ראיונות
ערוץ היו-טיוב שלנו
קרנות מחקר
מידע מדעי על תזונה ובריאות
פרסומי מועצת החלב
סקירת מחקרים
חלב ומוצריו
רכיבים תזונתיים
חלב לכל גיל
בריאות העצם
חלב וספורט
מיתוסים נפוצים
אתר מקצועי לאנשי המקצוע
מאמרים על חלב
מידעונים
מחקרים
מתכונים
English
לאתר מועצת החלב
חיפוש
הכל על חלב
מתכונים
סלטים ונשנושים
סלט רשאד ופקורינו כבשים
סלט רשאד ופקורינו כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי
חומרים
1 אגודת עלי רשאד טריים מופרדים או עלי גרגר הנחלים
150 גרם גבינת פקורינו כבשים מגורדת דק דק
2 שומרים צעירים פרוסים דק לאורכם
מיץ מלימון וחצי
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כף עלי שומר פנימיים ובהירים קצוצים דק
4\1 כוס שמן זית כתית מעולה בתיבול עדין
מלח ים גס
אופן ההכנה
מערבבים את פרוסות השומר הדקיקות עם המלח ומיץ הלימון הסחוט טרי.
מניחים בצד ל-10 דקות, עד שפרוסות השומר יתרככו טיפה.
מוסיפים את הפלפל הירוק החריף הקצוץ דק ואת עלי השומר הפנימיים ושמן הזית.
מוסיפים את עלי הרשאד המופרדים ומערבבים היטב עם גבינת פקורינו הכבשים המגורדת דק.
מגישים מייד.
טיפ:
ניתן להוסיף לסלט גם עלי כוסברה טריים.
שווה לקרוא
אגסים צלויים בקשקבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
עוגיות פקורינו כבשים וקינואה
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
פירה תפוחי אדמה חדשים בקצ'קבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח…
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית
מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2…
שווה לקרוא
קרפאצ'ו קישואונים וגבינת פטה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 1/2 ק"ג קישואים קטנטנים…
קרא עוד
ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 2\1 ק"ג אורז ארבוריו שטוף…
קרא עוד
ארטישוק בפקורינו כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים…
קרא עוד
סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשים אמיתית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 150 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית…
קרא עוד