up למעלה

סלט רשאד ופקורינו כבשים

מאת השף ארז קומורובסקי

חומרים
1 אגודת עלי רשאד טריים מופרדים או עלי גרגר הנחלים
150 גרם גבינת פקורינו כבשים מגורדת דק דק
2 שומרים צעירים פרוסים דק לאורכם
מיץ מלימון וחצי
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כף עלי שומר פנימיים ובהירים קצוצים דק
4\1 כוס שמן זית כתית מעולה בתיבול עדין
מלח ים גס


אופן ההכנה

מערבבים את פרוסות השומר הדקיקות עם המלח ומיץ הלימון הסחוט טרי.
מניחים בצד ל-10 דקות, עד שפרוסות השומר יתרככו טיפה.
מוסיפים את הפלפל הירוק החריף הקצוץ  דק ואת עלי השומר הפנימיים ושמן הזית.
מוסיפים את עלי הרשאד המופרדים ומערבבים היטב עם גבינת פקורינו הכבשים המגורדת דק.
מגישים מייד.
טיפ: ניתן להוסיף לסלט גם עלי כוסברה טריים.