up למעלה

סלט עם קרוטוני גבינה חמים

מצרכים
חסה או עלים ירוקים קרועים ביד
גרגירי רימונים או עגבניות שרי
תאנים מיובשות חתוכות
10 פרוסות באגט
גבינת צאן או קממבר או ברי

אופן הכנה
מכינים סלט ירוק, על פי העונה אפשר להוסיף לו רימונים קרועים ביד עגבניות שרי או תאנים מיובשות חתוכות.

כשהסלט מוכן, פורסים 10 פרוסות מבאגט, ולא נורא אם הבאגט ישן במקצת, מניחים על כל פרוסת באגט פרוסה של גבינה, שמים את הפרוסות בתבנית וקולים בתנור שחומם ל – 200 מעלות ,(חום גבוה), במשך 5 דקות, או עד שהגבינה נמסה.

מניחים על הסלט ומגישים מיד.

צילום: גבי סמלסון