למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
בטחון מזון
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
מחלקות המועצה, עיקרי עיסוקן
מפת הרפתות, הדירים והמחלבות
רשימת טלפונים – מועצת החלב
קול קורא ליצרנים חדשים – בקר / עיזים / כבשים
מכרזים
זוכרים
צור קשר
חלב לכל המשפחה
אוכלים בכיף
משקים תיירותיים
פעילויות ומערכים
סיפורי המשקים
שעת סיפור
ראיונות
ערוץ היו-טיוב שלנו
קרנות מחקר
מידע מדעי על תזונה ובריאות
פרסומי מועצת החלב
סקירת מחקרים
חלב ומוצריו
רכיבים תזונתיים
חלב לכל גיל
בריאות העצם
חלב וספורט
מיתוסים נפוצים
אתר מקצועי לאנשי המקצוע
מאמרים על חלב
מידעונים
מחקרים
מתכונים
English
לאתר מועצת החלב
חיפוש
הכל על חלב
מתכונים
אירוח חלבי
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
חומרים
3 חצילים בלאדים קלים ומבריקים
150-200 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת דק
3 כפות בזיליקום קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק
2-3 עגבניות בשלות
2\1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
3\1 כוס שמן זית סורי
מלח ים גס לפי הטעם
אופן ההכנה
חוצים את החצילים לאורכם, מטפטפים שמן זית בנדיבות ובוזקים מלח ים גס.
אופים בתנור חם מאוד, 250 מעלות, על תבנית אפייה כ-10 דקות או עד שהחצילים מתרככים קמעה.
מוציאים מהתנור ובעזרת סכין חורצים את בשר החציל מבלי לקרוע את הקליפה.
מועכים ביד את העגבניות ומטפטפים את לשדן על החצילים.
מפזרים מעל את הפלפל החריף הקצוץ וזיתי הקלמטה המגולענים.
מפזרים את גבינת קשקבל הכבשים המגורדת מלמעלה וממשיכים לאפות כ-15 דקות נוספות בתנור החם.
מגישים מייד.
שווה לקרוא
אגסים צלויים בקשקבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
עוגיות פקורינו כבשים וקינואה
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
פירה תפוחי אדמה חדשים בקצ'קבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח…
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית
מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2…
שווה לקרוא
תירסים קלויים בגריל עם ראייטה יוגורט כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 קלחי תירסים מתוקים 75…
קרא עוד
קרפאצ'ו קישואונים וגבינת פטה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 1/2 ק"ג קישואים קטנטנים…
קרא עוד
ריזוטו פקורינו כבשים ותרד טורקי
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 2\1 ק"ג אורז ארבוריו שטוף…
קרא עוד
ארטישוק בפקורינו כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב חומרים…
קרא עוד