לחביתה:
2 ביצים
1 כף חלב 3%
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט קנולה
לסנדביץ':
בייגל חצוי לרוחב
2 כפות קוטג' 5%
50 גרם פיראוס צפתית מעודנת 5% פרוסה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
1 מלפפון שטוף היטב (לא קלוף) פרוס דק לאורכו (אפשר להיעזר בקולפן)
מעט עלי פטרוזיליה
איך מכינים את החביתה:
טורפים ביצים וחלב בקערית, ממליחים, מפלפלים ומערבבים. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים שמן ואת תערובת הביצים ומטגנים כ-2 דקות עד להזהבה. הופכים צד ומטגנים כדקה נוספת. חוצים את החביתה.
איך מכינים את הסנדביץ':
מורחים קוטג' על אחד מחצאי הבייגל, מניחים מעל חביתה, פרוסות צפתית, מלפפונים ומפזרים עלי פטרוזיליה. מכסים בחצי הבייגל הנותר.