כותשים את זרעי הכמון הקלויים במכתש/עלי עם גרגירי הפלפל הלבן.
חותכים את פטוטרות הקישואים, שוטפים ומיבשים.
חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות דקיקות ביותר.
מסדרים על צלחת הגשה ובוזקים מעליהם את המלח הגס.
מטפטפים מיץ לימון על כל פרוסה.
מפוררים את גבינת הפטה מעליהם, מוסיפים את עלי הטראגון.
בוזקים את תערובת הכמון והפלפל הלבן ויוצקים שמן זית בנדיבות.
אם אתם משיגים פרחי קישואים פזרו את עלי הכותרת הצהובים–כתומים הללו, זה יוסיף המון לאיך שהקרפאצ'ו הזה נראה ומרגיש.
שווה את המאמץ בלהשיג.