מעדן מרענן במיוחד ופשוט להכנה. בוחרים את כלי ההגשה הנכון והתקבל מעדן מרשים וטעים.
מצרכים
2 תפוזים
2 מיכלי יוגורט
2 כוסות חלב קר – או חלב דל שומן
סוכר לפי הטעם – 1/4 כוס לפחות או ממתיק מלאכותי
אופן ההכנה
1. מסירים מעט מקליפת התפוזים במכשיר המיועד לכך. מוציאים את בשרם של התפוזים מתוך הפלחים בסכין חד. נפטרים מהגלעינים.
2. שמים את בשר התפוזים, גרד הקליפה, היוגורט, החלב והסוכר בבלנדר, ומרסקים למשקה אחיד.
צלם: גבי סמלסון