up למעלה

משודרג פעמיים

כריך א-לה-מאמה

מרכיבים

לחמניה שזופה
חמאה
זיתי קלמנטה
עגבניות שרי מיובשות בשמן זית
גבינה בולגרית  5%
ממרח לימונים כבושים
בזיליקום טרי שטוף
מלח
פלפל גרוס

 

אופן ההכנה

חוצים את הלחמניה ומורחים בחמאה.
פורסים כמה פרוסות דקות מהגבינה הבולגרית ומניחים לאורך הלחמניה
מעל הגבינה מורחים לימון כבוש
מניחים כמה עגבניות שרי מיובשות קצוצות
2 זיתים ללא הגרעינים ומוסיפים בזיליקום וקצת מלח וקצת פלפל גרוס.

בתאבון

Accessibility
סגור