גבינת המסרקפונה המיוחדת משתלבת נהדר במרק הפטריות הטריות. לצהרי היום ולערב קריר מרק עשיר וטעים
מרכיבים
חופן של פטריות פורצ'יני מיובשות
שמן זית
600 גרם פטריות טריות מעורבות (שמפיניון, ירדן, פורטובלו, שיטאקי)
2 שיני שום, קלופות ופרוסות דק
1 בצל סגול, קלוף וקצוץ דק
קוביית חמאה
חופן עלי תימין טריים
מלח ים
פלפל שחור
5 כוסות (1 ליטר) ציר ירקות
חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים גס
2 כפות גבינת מסקרפונה
1 לימון
שמן כמהין (אופציונאלי)
הוראות הכנה