up למעלה

כריך ה-10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל

 

מרכיבים

לחמינית ג'בטה
פרוסות דקות – גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל

 

אופן ההכנה

חוצים לחמניית ג'אבטה ומתחילים למרוח
מתחילים מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ורוטב וינגרט מעל.

 

 

מתכון: גלי נדיב

Accessibility
סגור