- מערבבים במיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר, ויוצרים גומה במרכז.
- מכניסים לגומה את היוגורט, הביצה, המלח, השמן והמים ולשים לבצק אחיד (זה בסדר אם הבצק קצת דביק).
- מוסיפים את הפירות המיובשים ולשים כ-3 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת ועוטפים בשקית ניילון. מתפיחים במקום חמים כשעה.
- לשים את הבצק על משטח מקומח וקולעים שתי חלות.
- מעבירים את החלות לתבנית מרופדת נייר אפייה ומתפיחים חצי שעה נוספת.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מצפים את החלות בביצה הטרופה ומפזרים שומשום וגרעינים.
- אופים כחצי שעה, או עד שהחלה משחימה יפה.
* מומלץ להגיש עם קוטג' או גבינה לבנה.