up למעלה

בראנץ' עם סלט לאבנה, קרפצ'יו סלק וגבינות

קרפצ'יו סלק

מצרכים:
3 סלקים מבושלים בקליפתם 25 דקות
150 גרם גבינת עיזים
3 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
כפית מלח גס
50 גרם גרעיני דלעת

ההכנה:
פורסים את הסלק לפרוסות דקות, מפזרים מעל שמן זית, חומץ, מלח, גרעינים וגבינות.

סלט גבינה בניחוח גלילי

מצרכים:
כוס עלי נענע ללא הגבעולים
2 כוסות עגבניות שרי
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
כפית מלח וכפית פלפל שחור
כ-8 כדורי לאבנה/מוצרלה חתוכה לפרוסות/גבינת פטה חתוכה גס
כפית זעתר

ההכנה:
מערבבים יחד מיץ לימון שמן זית מלח פלפל וזעתר, מערבבים עם הנענע והשרי ומגישים עם כדורי לאבנה/מוצרלה מעל.

 

המלצות להשלמת הטעמים בשולחן הבארנץ':

לחם טרי
יוגורט בטעמים
ציזיקי של יוגורט שמיר ומלפפונים
גבינה לבנה עם שמן זית ופפריקה
ביצים קשות
זיתים
חלב/מיץ/קפה

 

 

הפקה ומתכונאית: אינס שילת ינאי | צילום: אפיק גבאי | סטיילינג: מיה ליבנת הרוש