למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
צור קשר
חלב צעיר
אוכלים בכיף
פעילויות ומערכים
משקים תיירותיים
שעת סיפור
ערוץ היו-טיוב של מועצת החלב
חלב – מידע מדעי
קרנות מחקר
סקירת מחקרים
פרסומי מועצת החלב
מכסת חלב עיזים לצרכי מחקר
תזונה ובריאות
מתכונים
שאלות ותשובות
English
לאתר חלבי לחצו
הכל על חלב
מתכונים
מאפים ופסטה
פשטידת קישואים עם גבינות צאן
פשטידת קישואים עם גבינות צאן
המתכון של מחלבת הנוקד בגילון
מצרכים
7 קישואים קלופים ומגוררים גס
4 בצלים קצוצים
2\1 כוס שמן
כוס מים
3 ביצים
100 גרם גבינת פטה מגורדת
1.5 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
מלח
פלפל לבן
150 גרם גבינת פיקורינו מגורדת
אופן ההכנה
מערבבים את הקישואים, הבצלים, השמן, המים, הביצים וגבינת הפטה ומערבבים לתערובת אחידה.
מערבבים בנפרד את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת.
מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
יוצקים לתבנית ומפזרים מעל הפשטידה את גבינת הפיקורינו.
אופים כשעה.
שווה לקרוא
מתכון עוגת הגבינה של נחמה ריבלין ז”ל
נחמה ריבלין ז"ל, אהבה להכין…
בטטה עם פקורינו כבשים
מאת ארז קומורובסקי חומרים 4…
מרק יוגורט כבשים וחצילים
מאת ארז קומורובסקי חומרים…
מרק עדשים כתומות וגבינת קצ’קבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
שווה לקרוא
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית
מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2 ק"ג קמח 300 גר' מים קרירים…
קרא עוד
להכין מראש ולחמם: קלצונה במילוי עגבניות, פטריות וגבינה
מצרכים: לבצק הקלצונה: 1 קילו קמח 2.5 כפות…
קרא עוד
בייגל גבינה לצד מטבל גבינות ופלפלים
מצרכים לבייגל: 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת 3 כפות…
קרא עוד
לזניה עם ברוקולי וגבינת קוטג’
מתכון באדיבות השף הלבן מצרכים (לתבנית בגודל 20*28) חבילת…
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה