למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
צור קשר
חלב צעיר
אוכלים בכיף
פעילויות ומערכים
משקים תיירותיים
שעת סיפור
ערוץ היו-טיוב של מועצת החלב
מידע מדעי וקרנות מחקר
קרנות מחקר
סקירת מחקרים
פרסומי מועצת החלב
מכסת חלב עיזים לצרכי מחקר
תזונה ובריאות
מתכונים
שאלות ותשובות
English
לאתר חלבי לחצו
הכל על חלב
מתכונים
מאפים ופסטה
פשטידת קישואים עם גבינות צאן
פשטידת קישואים עם גבינות צאן
המתכון של מחלבת הנוקד בגילון
מצרכים
7 קישואים קלופים ומגוררים גס
4 בצלים קצוצים
2\1 כוס שמן
כוס מים
3 ביצים
100 גרם גבינת פטה מגורדת
1.5 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
מלח
פלפל לבן
150 גרם גבינת פיקורינו מגורדת
אופן ההכנה
מערבבים את הקישואים, הבצלים, השמן, המים, הביצים וגבינת הפטה ומערבבים לתערובת אחידה.
מערבבים בנפרד את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת.
מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
יוצקים לתבנית ומפזרים מעל הפשטידה את גבינת הפיקורינו.
אופים כשעה.
שווה לקרוא
להכין מראש ולחמם: קלצונה במילוי עגבניות, פטריות וגבינה
מצרכים: לבצק הקלצונה: …
עצות לאחסון מוצרי חלב
לא בוכים על חלב שנשפך
ספגטי רוקפור כבשים וכרובית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
מאפינס גבינות מלוח (כמות ל- 12 יחידות)
הילדים שלכם יחטפו את המאפינס…
שווה לקרוא
לזניה עם ברוקולי וגבינת קוטג’
מתכון באדיבות השף הלבן מצרכים (לתבנית בגודל 20*28) חבילת…
קרא עוד
חלת פירות יבשים
עזבו אילנות, תשכחו משקדיות, בשבילנו ט"ו בשבט זה החלה הזאת…
קרא עוד
פיצה פורטבלו וקשקבל כבשים אמיתית
מאת ארז קומורובסקי חומרים: לבצק 1/2 ק"ג קמח 300 גר' מים קרירים…
קרא עוד
עוגיות פקורינו כבשים וקינואה
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים כוס וחצי קמח לבן אורגני…
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה