up למעלה

סנדביץ’ 10 הטעמים

ג’בטה קלוייה במילוי גבינת עגבניות מיובשות,בזיליקום,חסת משי וירקות טובים אחרים

מרכיבים

ג’בטה טרייה
3 עלי חסה משי מסולסלת
טבעות בצל סגולות פרוסות דק – לפי הטעם
5-6 עגבניות שרי חצויות
זר נבטי שעועית (מהזן העבה)
צרור עלי בזיליקום טריים ושטופים
6-7 זיתי קלמטה זיתים סוריים – בלי החרצנים,חצויים
מעט מיץ לימון
פרוסת גבינה צהובה קשה האהובה עליכם
“חצי קמצוץ” אבקת שום
כפית גרעיני חמניות
200 גר’ גבינת שמנת או גבינה במרקם דומה
פלפל שחור גרוס דק
1 כף עגבניות מיובשות קצוצות בשמן זית

 

אופן ההכנה

מערבבים בקערית קטנה את הגבינה עם העגבניות המיובשות וקמצוץ פלפל שחור ומוסיפים שפריץ מיץ לימון

חוצים את הג’בטה לשניים וקולים את הצדדים הפנימיים כך שהג’בטה פתוחה במחבת חמה ללא שמן עד לקבלת צבע צהוב ופריכות

מורחים את תערובת הגבינה -עגבניות מיובשות בנדיבות
מניחים מעל הגבינה את הזיתים החצויים,את עלי הבזיליקום ואת עגבניות השרי החצויות בנדיבות
מניחים מעל את פרוסת הגבינה הצהובה ובוזקים מעליה מעט מאוד אבקת שום-בתשומת לב לפיזור אחיד ובלי להפריז בכמות
מעל הגבינה מניחים את עלי חסת המשי,את הנבטים והבצל הסגול
לבסוף מפזרים את גרעיני החמניות המקולפים לתוספת קראנצ’יות

סוגרים את הג’בטה ועוטפים יפה כמו מתנה..
אוכלים בפה גדול…
ובתיאבון

Accessibility
סגור