למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
מחלקות המועצה, עיקרי עיסוקן
מפת הרפתות
רשימת טלפונים – מועצת החלב
צור קשר
ראיונות
חלב צעיר
אוכלים בכיף
פעילויות ומערכים
משקים תיירותיים
שעת סיפור
סיפורי המשקים
ערוץ היו-טיוב שלנו
קרנות מחקר
מידע מדעי על תזונה ובריאות
פרסומי מועצת החלב
סקירת מחקרים
חלב ומוצריו
רכיבים תזונתיים
חלב לכל גיל
בריאות העצם
חלב וספורט
מיתוסים נפוצים
אתר מקצועי לאנשי המקצוע
מאמרים על חלב
מידעונים
מחקרים
מתכונים
English
לאתר מועצת החלב
הכל על חלב
מתכונים
סלטים ונשנושים
סלט רשאד ופקורינו כבשים
סלט רשאד ופקורינו כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי
חומרים
1 אגודת עלי רשאד טריים מופרדים או עלי גרגר הנחלים
150 גרם גבינת פקורינו כבשים מגורדת דק דק
2 שומרים צעירים פרוסים דק לאורכם
מיץ מלימון וחצי
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כף עלי שומר פנימיים ובהירים קצוצים דק
4\1 כוס שמן זית כתית מעולה בתיבול עדין
מלח ים גס
אופן ההכנה
מערבבים את פרוסות השומר הדקיקות עם המלח ומיץ הלימון הסחוט טרי.
מניחים בצד ל-10 דקות, עד שפרוסות השומר יתרככו טיפה.
מוסיפים את הפלפל הירוק החריף הקצוץ דק ואת עלי השומר הפנימיים ושמן הזית.
מוסיפים את עלי הרשאד המופרדים ומערבבים היטב עם גבינת פקורינו הכבשים המגורדת דק.
מגישים מייד.
טיפ:
ניתן להוסיף לסלט גם עלי כוסברה טריים.
שווה לקרוא
סלט יווני אמיתי עם כל הכללים
נכון שכל ישראלי יודע להכין…
הגבינומטר
הזמנתם אורחים לארוחה חלבית? אז…
מרק עדשים כתומות וגבינת קצ’קבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
מרק יוגורט כבשים וחצילים
מאת ארז קומורובסקי חומרים…
שווה לקרוא
סלט עגבניות עם פטה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב …
קרא עוד
סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשים אמיתית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 150 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית…
קרא עוד
קרפאצ’ו קישואונים וגבינת פטה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 1/2 ק"ג קישואים קטנטנים…
קרא עוד
סלט צנון ופטה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 3 צנונים בינוניים קלופים 4 ביצים אורגניות טריות…
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה