למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
צור קשר
חלב צעיר
אוכלים בכיף
פעילויות ומערכים
משקים תיירותיים
שעת סיפור
ערוץ היו-טיוב של מועצת החלב
חלב – מידע מדעי
קרנות מחקר
סקירת מחקרים
פרסומי מועצת החלב
מכסת חלב עיזים לצרכי מחקר
תזונה ובריאות
מתכונים
שאלות ותשובות
English
לאתר חלבי לחצו
הכל על חלב
מתכונים
אירוח חלבי
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
חומרים
3 חצילים בלאדים קלים ומבריקים
150-200 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת דק
3 כפות בזיליקום קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק
2-3 עגבניות בשלות
2\1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
3\1 כוס שמן זית סורי
מלח ים גס לפי הטעם
אופן ההכנה
חוצים את החצילים לאורכם, מטפטפים שמן זית בנדיבות ובוזקים מלח ים גס.
אופים בתנור חם מאוד, 250 מעלות, על תבנית אפייה כ-10 דקות או עד שהחצילים מתרככים קמעה.
מוציאים מהתנור ובעזרת סכין חורצים את בשר החציל מבלי לקרוע את הקליפה.
מועכים ביד את העגבניות ומטפטפים את לשדן על החצילים.
מפזרים מעל את הפלפל החריף הקצוץ וזיתי הקלמטה המגולענים.
מפזרים את גבינת קשקבל הכבשים המגורדת מלמעלה וממשיכים לאפות כ-15 דקות נוספות בתנור החם.
מגישים מייד.
שווה לקרוא
להכין מראש ולחמם: קלצונה במילוי עגבניות, פטריות וגבינה
מצרכים: לבצק הקלצונה: …
סלט ארטישוק חי עם גבינת פטה כבשים אמיתית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
טיפים
מוצרי חלב איכותיים ומגוונים... בשבילי…
פטוצ’יני מנגולד וקשקבל כבשים אמיתית
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח…
שווה לקרוא
תרד טורקי עם בולגרית כבשים וערמונים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים: 0.5 קילוגרם תרד טורקי רענן…
קרא עוד
כדורי גבינה – 30 כדורים
החומרים: 100 גרם חמאה 250 גרם גבינה צאן קשה מפוררת…
קרא עוד
פשטידת קישואים עם גבינות צאן
המתכון של מחלבת הנוקד בגילון מצרכים 7 קישואים קלופים ומגוררים…
קרא עוד
רול לבנה כבשים בפיתה דרוזית
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה חומרים 3 פיתות דרוזיות…
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה