למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
מחלקות המועצה, עיקרי עיסוקן
מפת הרפתות
רשימת טלפונים – מועצת החלב
צור קשר
חלב צעיר
אוכלים בכיף
פעילויות ומערכים
משקים תיירותיים
שעת סיפור
ערוץ היו-טיוב של מועצת החלב
קרנות מחקר
מידע מדעי על תזונה ובריאות
פרסומי מועצת החלב
סקירת מחקרים
חלב ומוצריו
רכיבים תזונתיים
חלב לכל גיל
בריאות העצם
חלב וספורט
מיתוסים נפוצים
אתר מקצועי לאנשי המקצוע
מאמרים על חלב
מתכונים
שאלות ותשובות
English
לאתר חלבי לחצו
הכל על חלב
מתכונים
אירוח חלבי
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
חומרים
3 חצילים בלאדים קלים ומבריקים
150-200 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת דק
3 כפות בזיליקום קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק
2-3 עגבניות בשלות
2\1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
3\1 כוס שמן זית סורי
מלח ים גס לפי הטעם
אופן ההכנה
חוצים את החצילים לאורכם, מטפטפים שמן זית בנדיבות ובוזקים מלח ים גס.
אופים בתנור חם מאוד, 250 מעלות, על תבנית אפייה כ-10 דקות או עד שהחצילים מתרככים קמעה.
מוציאים מהתנור ובעזרת סכין חורצים את בשר החציל מבלי לקרוע את הקליפה.
מועכים ביד את העגבניות ומטפטפים את לשדן על החצילים.
מפזרים מעל את הפלפל החריף הקצוץ וזיתי הקלמטה המגולענים.
מפזרים את גבינת קשקבל הכבשים המגורדת מלמעלה וממשיכים לאפות כ-15 דקות נוספות בתנור החם.
מגישים מייד.
שווה לקרוא
להכין מראש ולחמם: קלצונה במילוי עגבניות, פטריות וגבינה
מצרכים: לבצק הקלצונה: …
מרק עדשים כתומות וגבינת קצ’קבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
ספגטי רוקפור כבשים וכרובית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
עלי מנגולד ממלואים בפטה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח…
שווה לקרוא
סלט ארטישוק חי עם גבינת פטה כבשים אמיתית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 ארטישוקים צעירים וטריים 150 גר' גבינת…
קרא עוד
פשטידת קישואים עם גבינות צאן
המתכון של מחלבת הנוקד בגילון מצרכים 7 קישואים קלופים ומגוררים…
קרא עוד
אגסים צלויים בקשקבל כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 אגסים בינוניים בשלים חצי…
קרא עוד
מתכוני תזונה ים תיכונית ישראלית
חוברת מתכונים – לוח שנה | אושר אידלמן דיאטן קליני ושף…
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה