למעלה
ענף החלב
מועצת החלב
משק החלב
תעשיית החלב
ענף החלב במספרים
רשימת המחלבות
לאתר יצרני החלב
מחלקות המועצה, עיקרי עיסוקן
מפת הרפתות
רשימת טלפונים – מועצת החלב
צור קשר
ראיונות
חלב צעיר
אוכלים בכיף
פעילויות ומערכים
משקים תיירותיים
שעת סיפור
סיפורי המשקים
ערוץ היו-טיוב שלנו
קרנות מחקר
מידע מדעי על תזונה ובריאות
פרסומי מועצת החלב
סקירת מחקרים
חלב ומוצריו
רכיבים תזונתיים
חלב לכל גיל
בריאות העצם
חלב וספורט
מיתוסים נפוצים
אתר מקצועי לאנשי המקצוע
מאמרים על חלב
מידעונים
מחקרים
מתכונים
English
לאתר מועצת החלב
הכל על חלב
מתכונים
אירוח חלבי
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
סירות חצילים עם קשקבל כבשים
חומרים
3 חצילים בלאדים קלים ומבריקים
150-200 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת דק
3 כפות בזיליקום קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק
2-3 עגבניות בשלות
2\1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
3\1 כוס שמן זית סורי
מלח ים גס לפי הטעם
אופן ההכנה
חוצים את החצילים לאורכם, מטפטפים שמן זית בנדיבות ובוזקים מלח ים גס.
אופים בתנור חם מאוד, 250 מעלות, על תבנית אפייה כ-10 דקות או עד שהחצילים מתרככים קמעה.
מוציאים מהתנור ובעזרת סכין חורצים את בשר החציל מבלי לקרוע את הקליפה.
מועכים ביד את העגבניות ומטפטפים את לשדן על החצילים.
מפזרים מעל את הפלפל החריף הקצוץ וזיתי הקלמטה המגולענים.
מפזרים את גבינת קשקבל הכבשים המגורדת מלמעלה וממשיכים לאפות כ-15 דקות נוספות בתנור החם.
מגישים מייד.
שווה לקרוא
סנדוויץ חצילים ולבנה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח…
חלת פירות יבשים
עזבו אילנות, תשכחו משקדיות, בשבילנו…
סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשים אמיתית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
עוגיות פקורינו כבשים וקינואה
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים…
שווה לקרוא
פחזניות מקצ’קבל – 8 פחזניות
מצרכים: 1/4 כוס חלב 1/4 כוס מים 60 גרם…
קרא עוד
צימוקים ופיסטוקים עם גבינת פטה כבשים אמיתית
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 300 גר' גוש גבינת פטה…
קרא עוד
תירסים קלויים בגריל עם ראייטה יוגורט כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי חומרים 6 קלחי תירסים מתוקים 75…
קרא עוד
סלט עגבניות עם פטה כבשים
מאת השף ארז קומורובסקי, טבח ואופה, מטעם מועצת החלב …
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה