up למעלה

כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג’ וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד

מרכיבים

לחביתה:

3 ביצים

1 כף חלב 3%

מלח ופלפל שחור גרוס

1 כף שמן קנולה

לסנדביץ’:

בייגל חצוי לרוחב

2 כפות קוטג’ 5%

50 גרם פיראוס צפתית מעודנת 5% פרוסה לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ

1 מלפפון שטוף היטב (לא קלוף) פרוס דק לאורכו (אפשר להיעזר בקולפן)

מעט עלי פטרוזיליה

אופן ההכנה

איך מכינים את החביתה:

טורפים ביצים וחלב בקערית, ממליחים, מפלפלים ומערבבים. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים שמן ואת תערובת הביצים ומטגנים כ-2 דקות עד להזהבה. הופכים צד ומטגנים כדקה נוספת. חוצים את החביתה.

איך מכינים את הסנדביץ’:

מורחים קוטג’ על אחד מחצאי הבייגל, מניחים מעל חביתה, פרוסות צפתית, מלפפונים ומפזרים עלי פטרוזיליה. מכסים בחצי הבייגל הנותר.

Accessibility
סגור