למי מאיתנו אין זיכרון ילדות של ריחות וטעמים…יתכן שהמתכון הבא יזכיר גם לכם את כריך הילדות שלכם
מצרכים (2 יחידות)
2 חלות מתוקות / חלות מתוקות קטנות
2 ביצים
100 גר' גבינה לבנה
100 גר' גבינה בולגרית 5% מגוררת
חמאה רכה לא מלוחה
2 פרוסות גבינה צהובה
מלפפון קלוף וחתוך לרבעי פרוסות לאורך
עגבניות שרי
מלח
שמן לטיגון
הוראות הכנה
לטרוף היטב ביצה אחת, להוסיף 2 כפות גבינה לבנה, לערבב היטב ולטגן חביתה במעט שמן.
להפוך את החביתה ולפזר על חצייה מעט גבינה בולגרית מגורדת, לקפל את החביתה לחצי על מלית הגבינה הבולגרית, להפוך לצד שני לעוד טיגון קל ולהוציא לצלחת
לחצות את החלות לאורכם.
למרוח מעט חמאה על הלחמנייה.
להניח מעליו את החביתה.
מעל החביתה להניח את פרוסת הגבינה הצהובה.
לסגור את הסנדוויץ' ולארוז אותו בנייר סנדוויצ'ים (פרגמנט) בצורת סוכרייה.
את הירקות החתוכים יש להכניס לקופסא קטנה נפרדת.
את הכריך וקופסת הירקות יש להכניס לתיק האוכל
ושיהיה לכם יום לימודים מהנה וטעים.