קרפצ'יו סלק
מצרכים:
3 סלקים מבושלים בקליפתם 25 דקות
150 גרם גבינת עיזים
3 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
כפית מלח גס
50 גרם גרעיני דלעת
ההכנה:
פורסים את הסלק לפרוסות דקות, מפזרים מעל שמן זית, חומץ, מלח, גרעינים וגבינות.
סלט גבינה בניחוח גלילי
מצרכים:
כוס עלי נענע ללא הגבעולים
2 כוסות עגבניות שרי
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
כפית מלח וכפית פלפל שחור
כ-8 כדורי לאבנה/מוצרלה חתוכה לפרוסות/גבינת פטה חתוכה גס
כפית זעתר
ההכנה:
מערבבים יחד מיץ לימון שמן זית מלח פלפל וזעתר, מערבבים עם הנענע והשרי ומגישים עם כדורי לאבנה/מוצרלה מעל.
המלצות להשלמת הטעמים בשולחן הבארנץ':
לחם טרי
יוגורט בטעמים
ציזיקי של יוגורט שמיר ומלפפונים
גבינה לבנה עם שמן זית ופפריקה
ביצים קשות
זיתים
חלב/מיץ/קפה
הפקה ומתכונאית: אינס שילת ינאי | צילום: אפיק גבאי | סטיילינג: מיה ליבנת הרוש