up למעלה

סוסיא – חלב הארץ

"חלב הארץ"  היא מחלבה בספר המדבר – מדבר יהודה – המייצרת יוגורטים מחלב עיזים וכבשים, בטעם עדין ובאיכות מעולה.

הסיפור של "חלב הארץ" מתחיל בשנת 2007, ביוזמתם של שני  צעירים ואוהבי אדמה, אשר מחליטים להפוך את אהבתם לגידול צאן למחלבה שתשרת צרכנים שוחרי בריאות.

מחלבת "חלב הארץ"  נבנתה לאחר שנים של השקעה ולמידה של התחום, והתפתחה מעסק מקומי קטן  למותג ארצי צומח.

האמונה שלנו בתרומת המוצרים לבריאות הצרכן הניעה אותנו לאורך כל הדרך. אנו ב"חלב הארץ" מאמינים כי חלב עיזים וכבשים  תורמים לבריאות ומספקים חלבון איכותי ובריא.

אנו מומחים ביוגורטים – יוגורט טבעי או עם פירות או משקה, זה מוצר הדגל שלנו ואפשר להרגיש זאת בטעם. לחלב העיזים ומוצריו תועלות בריאותיות מוכחות, ויותר ויותר אנשים צורכים מוצרים אלו כחלק שוטף מהתזונה היומית שלהם.

כיום ניתן למצוא את מוצרינו ברשתות המזון, סופרמרקטים, בתי טבע ואתרי אינטרנט.