ד"ר אביהוא יונה – "אי סבילות ללקטוז: אפיון תתי הקבוצות באוכלוסיה הכללית והקשר המסתמן להרכב המיקרוביום"
יאיר להב, דיאטן קליני ופיזיולוג מאמץ – "פרדוקס השמן רזה-על התופעה בעולם ובישראל"
גיא שלמון, דיאטן ספורט ופיזיולוג מאמץ – ״קפה וקפאין – מבריאות ועד ביצועים ספורטיביים״
ד״ר עידית לחובר רוט, מומחית ברפואת ילדים ואלרגיה ואימונולוגיה קלינית. רופאה בכירה ביחידה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית במרכז הרפואי ׳מאיר׳ – ״אלרגיה למזון – לא מה שחשבתם״
רקפת אריאלי, דיאטנית קלינית ותזונאית ספורט – ״שמים את המזון במקום הראשון״
רקפת אריאלי, דיאטנית קלינית, בעלת תואר ראשון ושני בתזונה מטעם האונ׳ העברית, בעלת תעודת תזונאית ספורט מטעם הועד האולימפי הבינ״ל – ״מידע שצריך לקחת בחלבון!״
יאיר להב, דיאטן קליני ופיזיולוג מאמץ – ״כיצד למקסם ירידה איכותית בשומן – כלים מעשיים״
אמיר וינוגרד, דיאטן קליני, בעל תואר שני בבריאות הציבור, מרצה באקדמיה קיי בבאר שבע – "השפעות השינה על הצריכה הקלורית ומסת השריר"
פרופ' זמיר הלפרן, יו"ר המועצה הלאומית לגסטרואנטרולוגיה – "תנו למזון להיות התרופה שלכם", חידושים ואתגרים בתפקיד של התזונה בבריאות האדם
טל שדה-קון, דיאטנית ילדים RD, M.Sc.Nutr"תנו למזון להיות התרופה שלכם" – ״הפרעות אכילה בגיל הרך, חסרים תזונתיים ומה שביניהם״
מאיה אוטמזגין אשכנזי, בוגרת תואר ראשון בהנדסה פרמצבטית ותואר שני בהנדסה ביורפואית מהטכניון – "חדשנות במזון, עידן הפודטק"
נועם רדליך, דיאטנית קלינית וספורט M.Sc, המרכז לרפואת ספורט, שערי צדק – ״שיקולים פרקטיים בבחירת חלבונים למתאמנים"
עדי אפרתי רסולי, דיאטנית קלינית לתינוקות וילדים – "עולמם הסודי של הטעמים: הגורמים המשפיעים על ההנאה מטעמים"
ד"ר שון פורטל, פזיולוג מאמץ ודיאטן ספורט קליני – "תזמון והרכב ארוחות לשיפור הבריאות והרכב הגוף"
ד"ר ענבל גלובוס, מנהלת ודיאטנית המכונים הבריאטריים, מחוז שרון, מכבי שירותי בריאות – "להיוולד מחדש, בקיצור – שינויים פיזיולוגיים ורגשיים לאחר ניתוח בריאטרי"
ד"ר סנדרה יוליאנו – Improving dairy consumption to reduce fractures in older adults in aged care
השפעת צריכת מוצרי חלב על תפקוד קוגנטיבי – לימור בן חיים
ניהול מוטיבציה בתקופה של שינויים – ג'וי מרוז
אימוני התנגדות ומסת שריר- מהפיזיולוגיה אל הפרקטיקה בשטח – גיא שלמון
התפריט המנצח של הספורטאי האולימפי – רקפת אריאלי
עדכון בהמלצות תזונתיות למניעת מחלות קרדיוואסקולריות – ד"ר סיגל אילת-אדר
פרוביוטיקה מהאוכל – תמר פפק גיק
תזונה מותאמת אישית – פרופ' זמיר הלפרן
בין פייק לנוז – טל קמינסקי רוזנברג
השפעות צריכת חלב ומוצריו על גדילה – ד"ר מיכל יעקובוביץ'-גוון
פרספקטיבה על ירידה במשקל – יאיר להב
השפעת צריכת חלב ומוצריו על דרכי נשימה – לימור בן חיים