up למעלה

וובינרים

ד"ר אביהוא יונה
"אי סבילות ללקטוז: אפיון תתי הקבוצות באוכלוסיה הכללית והקשר המסתמן להרכב המיקרוביום"

יאיר להב, דיאטן קליני ופיזיולוג מאמץ –
"פרדוקס השמן רזה-על התופעה בעולם ובישראל"

גיא שלמון, דיאטן ספורט ופיזיולוג מאמץ –
״קפה וקפאין – מבריאות ועד ביצועים ספורטיביים״

ד״ר עידית לחובר רוט, מומחית ברפואת ילדים ואלרגיה ואימונולוגיה קלינית. רופאה בכירה ביחידה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית במרכז הרפואי ׳מאיר׳ –
״אלרגיה למזון – לא מה שחשבתם״

רקפת אריאלי, דיאטנית קלינית ותזונאית ספורט –
״שמים את המזון במקום הראשון״

רקפת אריאלי, דיאטנית קלינית, בעלת תואר ראשון ושני בתזונה מטעם האונ׳ העברית, בעלת תעודת תזונאית ספורט מטעם הועד האולימפי הבינ״ל –
״מידע שצריך לקחת בחלבון!״

יאיר להב, דיאטן קליני ופיזיולוג מאמץ –
״כיצד למקסם ירידה איכותית בשומן – כלים מעשיים״

 אמיר וינוגרד, דיאטן קליני, בעל תואר שני בבריאות הציבור, מרצה באקדמיה קיי בבאר שבע –
"השפעות השינה על הצריכה הקלורית ומסת השריר"

פרופ' זמיר הלפרן, יו"ר המועצה הלאומית לגסטרואנטרולוגיה
"תנו למזון להיות התרופה שלכם", חידושים ואתגרים בתפקיד של התזונה בבריאות האדם

טל שדה-קון, דיאטנית ילדים RD, M.Sc.Nutr"תנו למזון להיות התרופה שלכם"
״הפרעות אכילה בגיל הרך, חסרים תזונתיים ומה שביניהם״

מאיה אוטמזגין אשכנזי, בוגרת תואר ראשון בהנדסה פרמצבטית ותואר שני בהנדסה ביורפואית מהטכניון – "חדשנות במזון, עידן הפודטק"                                                                     

נועם רדליך, דיאטנית קלינית וספורט M.Sc, המרכז לרפואת ספורט, שערי צדק –
״שיקולים פרקטיים בבחירת חלבונים למתאמנים"

דר' יניב עובדיה, תזונאי לבלוטת התריס
״צריכת יוד בתקופת ההורות ושיקולי תזונה לשיפור הבריאות״

דר' אסף בוך, חוקר ותזונאי, מרצה בכיר באוניברסיטת אריאל  והמרכז הרפואי תל אביב-איכילוב –  "הקשר בין תזונה להאטת תהליך ההזדקנות"


רותי פינק, דיאטנית קלינית ומטפלת רגשית – "צום לסירוגין: דיאטה טרנדית או מדע של קשב לגוף?"


גילי פז, דיאטנית קלינית, מטפלת באנדומטריוזיס ובאכילה מודעת – "תזונה, אנדומטריוזיס ומה שביניהן"


עדי אפרתי רסולי, דיאטנית קלינית לתינוקות וילדים – "עולמם הסודי של הטעמים: הגורמים המשפיעים על ההנאה מטעמים"


ד"ר שון פורטל, פזיולוג מאמץ ודיאטן ספורט קליני – "תזמון והרכב ארוחות לשיפור הבריאות והרכב הגוף"


ד"ר ענבל גלובוס, מנהלת ודיאטנית המכונים הבריאטריים, מחוז שרון, מכבי שירותי בריאות – "להיוולד מחדש, בקיצור – שינויים פיזיולוגיים ורגשיים לאחר ניתוח בריאטרי"


ד"ר סנדרה יוליאנו – Improving dairy consumption to reduce fractures in older adults in aged care


השפעת צריכת מוצרי חלב על תפקוד קוגנטיבי – לימור בן חיים


 ניהול מוטיבציה בתקופה של שינויים – ג'וי מרוז


אימוני התנגדות ומסת שריר- מהפיזיולוגיה אל הפרקטיקה בשטח – גיא שלמון


התפריט המנצח של הספורטאי האולימפי – רקפת אריאלי


עדכון בהמלצות תזונתיות למניעת מחלות קרדיוואסקולריות – ד"ר סיגל אילת-אדר


פרוביוטיקה מהאוכל – תמר פפק גיק


תזונה מותאמת אישית – פרופ' זמיר הלפרן


בין פייק לנוז – טל קמינסקי רוזנברג


השפעות צריכת חלב ומוצריו על גדילה – ד"ר מיכל יעקובוביץ'-גוון


פרספקטיבה על ירידה במשקל – יאיר להב


השפעת צריכת חלב ומוצריו על דרכי נשימה – לימור בן חיים


מתעשיה ל-foodtech – הוד ינובר וד"ר תמי מירון


מעודכנים עד העצם – ד"ר סיגל אילת-אדר


חקלאות מתקדמת – פרופ' דוד זילברמן


הרצאה על סרקופניה – ד"ר אסף בוך


Clean Eating – מיכל בנישטי


חלום ההזדמנויות שלכם – לירון שמעוני