up למעלה

וובינרים

דר’ אסף בוך, חוקר ותזונאי, מרצה בכיר באוניברסיטת אריאל  והמרכז הרפואי תל אביב-איכילוב –  “הקשר בין תזונה להאטת תהליך ההזדקנות”


רותי פינק, דיאטנית קלינית ומטפלת רגשית –  “צום לסירוגין: דיאטה טרנדית או מדע של קשב לגוף?”


גילי פז, דיאטנית קלינית, מטפלת באנדומטריוזיס ובאכילה מודעת –  “תזונה, אנדומטריוזיס ומה שביניהן”


 

עדי אפרתי רסולי, דיאטנית קלינית לתינוקות וילדים –  “עולמם הסודי של הטעמים: הגורמים המשפיעים על ההנאה מטעמים”


ד”ר שון פורטל, פזיולוג מאמץ ודיאטן ספורט קליני –  “תזמון והרכב ארוחות לשיפור הבריאות והרכב הגוף”

 


ד”ר ענבל גלובוס, מנהלת ודיאטנית המכונים הבריאטריים, מחוז שרון, מכבי שירותי בריאות –  “להיוולד מחדש, בקיצור- שינויים פיזיולוגיים ורגשיים לאחר ניתוח בריאטרי”


ד”ר סנדרה יוליאנו -Improving dairy consumption to reduce fractures in older adults in aged  care

 


השפעת צריכת מוצרי חלב על תפקוד קוגנטיבי – לימור בן חיים


 ניהול מוטיבציה בתקופה של שינויים – ג’וי מרוז


אימוני התנגדות ומסת שריר- מהפיזיולוגיה אל הפרקטיקה בשטח – גיא שלמון


התפריט המנצח של הספורטאי האולימפי – רקפת אריאלי


עדכון בהמלצות תזונתיות למניעת מחלות קרדיוואסקולריות – ד”ר סיגל אילת-אדר


פרוביוטיקה מהאוכל – תמר פפק גיק


תזונה מותאמת אישית – פרופ’ זמיר הלפרן


בין פייק לנוז – טל קמינסקי רוזנברג


השפעות צריכת חלב ומוצריו על גדילה – ד”ר מיכל יעקובוביץ’-גוון


פרספקטיבה על ירידה במשקל – יאיר להב


השפעת צריכת חלב ומוצריו על דרכי נשימה – לימור בן חיים


מתעשיה ל-foodtech – הוד ינובר וד”ר תמי מירון


מעודכנים עד העצם – ד”ר סיגל אילת-אדר


חקלאות מתקדמת – פרופ’ דוד זילברמן


הרצאה על סרקופניה – ד”ר אסף בוך


Clean Eating – מיכל בנישטי


חלום ההזדמנויות שלכם – לירון שמעוני

Accessibility
סגור