עדי אפרתי רסולי, דיאטנית קלינית לתינוקות וילדים – “עולמם הסודי של הטעמים: הגורמים המשפיעים על ההנאה מטעמים”
ד”ר שון פורטל, פזיולוג מאמץ ודיאטן ספורט קליני – “תזמון והרכב ארוחות לשיפור הבריאות והרכב הגוף”
ד”ר ענבל גלובוס, מנהלת ודיאטנית המכונים הבריאטריים, מחוז שרון, מכבי שירותי בריאות – “להיוולד מחדש, בקיצור- שינויים פיזיולוגיים ורגשיים לאחר ניתוח בריאטרי”
ד”ר סנדרה יוליאנו -Improving dairy consumption to reduce fractures in older adults in aged care
השפעת צריכת מוצרי חלב על תפקוד קוגנטיבי – לימור בן חיים
ניהול מוטיבציה בתקופה של שינויים – ג’וי מרוז
אימוני התנגדות ומסת שריר- מהפיזיולוגיה אל הפרקטיקה בשטח – גיא שלמון
התפריט המנצח של הספורטאי האולימפי – רקפת אריאלי
עדכון בהמלצות תזונתיות למניעת מחלות קרדיוואסקולריות – ד”ר סיגל אילת-אדר
פרוביוטיקה מהאוכל – תמר פפק גיק
תזונה מותאמת אישית – פרופ’ זמיר הלפרן
בין פייק לנוז – טל קמינסקי רוזנברג
השפעות צריכת חלב ומוצריו על גדילה – ד”ר מיכל יעקובוביץ’-גוון
פרספקטיבה על ירידה במשקל – יאיר להב
השפעת צריכת חלב ומוצריו על דרכי נשימה – לימור בן חיים